Bredbandsguidens garanti

Bestilling

Har du allerede en leverandør på adressen og vil bytte eller bestiller du helt nytt bredbånd?
For at bestillingen skal bli korrekt trenger vi nummeret til fasttelefonen som det nåværende abonnementet ditt er knyttet til i
Valgfri utfylling
Vennligst velg!
I de fleste tilfeller vil du trenge modem fra leverandøren. Hvis du bare bytter produkt hos din eksisterende leverandør, kan du her velge å ikke få tilsendt et nytt modem. Hvis du er usikker, lar du feltet være avkrysset.

Oppsummering

Dette er en oppsummering av totalkostnadene for produktet du har valgt:

F.eks. h0101
F.eks. 0180 Oslo
Her kan du legge inn ekstra opplysninger - f.eks. leilighetsnummer

Takk for din bestilling!

Vi har mottatt din bestilling. Skulle vi trenge flere opplysninger fra deg eller om det skulle være noe annet, tar vi kontakt med deg

Ordreoppsummering

Vennligst vent...

Din ordre behandles

Trenger du hjelp?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne bredbåndsleverandøren som passer deg best

Ring meg

En av våre rådgivere ringer deg opp snarest! *

* Vår kontortid er hverdager 9-17

Chat

Abonnement

Bredbånd kommer i mange former under forskjellige teknologier og det beste tipset vi kan gi er å finne et bredbånd til ditt bruk. De forskjellige Bredbånds- abonnement fra de ledende leverandørene er på de fleste områder ganske like, og for deg bør fokuset være å finne ønsket hastighet til best mulig pris. 

Hva er en god hastighet på et bredbånd?
Det er selvfølgelig individuelt men noen holdepunkter finnes jo.  Om vi deler det inn i tre grupper vil det se slik ut:

Litt bredbånd
Hastigheter opp til 6000/600 fungerer godt for 1-2 personer som ikke har store eller tunge nettvaner. Produkter i denne klasse finner man som regel under kategorien ADSL.

Normalt Bredbånd
Hastigheter opp mellom 6000/600 2000/1000 fungerer godt for familier eller enkelt personer som har store og litt tyngre nettvaner. Produkter i denne klasse finner man som regel under kategorien ADSL2+.

Mye Bredbånd
Hastigheter fra 2000/1000 fungerer godt for personer eller familier som ønsker seg en skikkelig god båndbredde med få eller ingen begrensninger. Produkter i denne klasse finner man som regel under kategorien VDSL.

Man finner også produkter fra teknologiene Fiber, Mobilt Bredbånd og Koaks som kan plasseres inn under de forskjellige kategoriene.