Bredbandsguidens garanti

Bestilling

Har du allerede en leverandør på adressen og vil bytte eller bestiller du helt nytt bredbånd?
For at bestillingen skal bli korrekt trenger vi nummeret til fasttelefonen som det nåværende abonnementet ditt er knyttet til i
Valgfri utfylling
Vennligst velg!
I de fleste tilfeller vil du trenge modem fra leverandøren. Hvis du bare bytter produkt hos din eksisterende leverandør, kan du her velge å ikke få tilsendt et nytt modem. Hvis du er usikker, lar du feltet være avkrysset.

Oppsummering

Dette er en oppsummering av totalkostnadene for produktet du har valgt:

F.eks. h0101
F.eks. 0180 Oslo
Her kan du legge inn ekstra opplysninger - f.eks. leilighetsnummer

Takk for din bestilling!

Vi har mottatt din bestilling. Skulle vi trenge flere opplysninger fra deg eller om det skulle være noe annet, tar vi kontakt med deg

Ordreoppsummering

Vennligst vent...

Din ordre behandles

Trenger du hjelp?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne bredbåndsleverandøren som passer deg best

Ring meg

En av våre rådgivere ringer deg opp snarest! *

* Vår kontortid er hverdager 9-17

Chat

ADSL2

ADSL2+ har blitt en populær og vanlig teknologi for å levere bredbånd i Norge. Bak Telenor sitt turbo abonnement, NextGentel sin 20000/1000 og Ventelo 20000/1000 ligger nemmelig ADSL2+ teknologien.  En kombinasjon av god hastighet til en god pris har gjort teknologien til folkets favoritt.

Bestilling av ADSL2+
Ønsker du å bestille ADSL2+ må du være tilknyttet en sentral som tilbyr dette produktet, samtidig kan ikke linjeavstanden fra din husstand til sentralen være lengre enn 2000 meter. Ved å foreta et søk her på BredbåndsguidenADSL2+ til din adresse! Bredbånd.no finner systemet automatisk ut om du kan bestille ADSL2+ til din adresse.

ADSL2+ til din adresse?
Ta et kjapt søk på enten Ventelo, Telenor eller NextGentel sin profil her på Bredbåndsguiden for å se om de kan levere ADSL2+ til din adresse!

Bredbånd etter Best-Effort prinsippet
ADSL2+ leveres etter best-effort prinsippet som vil si at du får den båndbredden linjen din tåler til denne teknologien, og jo nærmere sentralen du ligger jo større er sjansen for å få hele 20000/1000 mbit/s.

Gunstig alternativ
Prismessig er ADSL2+ et gunstig alternativ, og man vil få mer enn nok båndbredde til å glede hele familien. Man kan også fint kombinere ADSL2+ med IP-telefoni og IP-tv om man skulle ønske det.

Bredbånd via ADSL2 - Teknisk
ADSL2 er en videreutvikling av ADSL, Asymmetric Digital Subscriber Line, som er motstandsdyktig mot forstyrrelser og som har en sømløs rate tilpasning hvor bitraten tilpasses aksesslinjen. Dette gir den maksimal rekkevidde og transport av data over transportkanalene blir enklere, samt at hastigheten vanlig ADSL begrenser seg til øker fra 8 Mbit/s til  12-15 Mbit/s.