Bredbandsguidens garanti

Bestilling

Har du allerede en leverandør på adressen og vil bytte eller bestiller du helt nytt bredbånd?
For at bestillingen skal bli korrekt trenger vi nummeret til fasttelefonen som det nåværende abonnementet ditt er knyttet til i
Valgfri utfylling
Vennligst velg!
I de fleste tilfeller vil du trenge modem fra leverandøren. Hvis du bare bytter produkt hos din eksisterende leverandør, kan du her velge å ikke få tilsendt et nytt modem. Hvis du er usikker, lar du feltet være avkrysset.

Oppsummering

Dette er en oppsummering av totalkostnadene for produktet du har valgt:

F.eks. h0101
F.eks. 0180 Oslo
Her kan du legge inn ekstra opplysninger - f.eks. leilighetsnummer

Takk for din bestilling!

Vi har mottatt din bestilling. Skulle vi trenge flere opplysninger fra deg eller om det skulle være noe annet, tar vi kontakt med deg

Ordreoppsummering

Vennligst vent...

Din ordre behandles

Trenger du hjelp?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne bredbåndsleverandøren som passer deg best

Ring meg

En av våre rådgivere ringer deg opp snarest! *

* Vår kontortid er hverdager 9-17

Chat

Om oss

Om tjenesten

Bredbåndsguiden ble startet i 2003 og er en tjeneste for å gjøre valget av bredbåndsabonnement lettere. Daglig bruker over 1000 vår tjeneste. Selskapet er eid av private investorer og det er ingen teleselskaper på eiersiden.

Hvem er Bredbåndsguiden

Bredbåndsguiden er en uavhengig megler av bredbåndstjenester mellom forbruker eller bedrift og leverandørene. BBG representerer hele bredden av leverandører og produktutvalg i dagens bredbåndsmarked. Selskapet har avtaler med alle de ledende bredbåndsleverandørene i Norge. 

Vi har alltid samme, eller lavere pris enn leverandørene.

Når du har valgt ønsket produkt sjekker vi alle opplysninger om de stemmer og formidler din bestilling videre til leverandøren.

Fiber og Coax har vi dessverre dårlig oversikt over da leverandørene ikke vil utgi slik informasjon.

Speedometer

Speedometeret er utviklet for å styrke leverandørsøket og opplyse våre brukere hvilken hastighet de har på sitt nåværende bredbåndsabonnement.

Snakk med en rådgiver

Du kan også få hjelp av en rådgiver dersom du ønsker det.

Vår grunnleggende verdi er å hjelpe private og bedrifter med å finne en god bredbåndsløsning. Tjenesten er helt kostnadsfri for våre brukere. Vi får våre inntekter fra leverandørene vi samarbeider med.