Bredbandsguidens garanti

Bestilling

Har du allerede en leverandør på adressen og vil bytte eller bestiller du helt nytt bredbånd?
For at bestillingen skal bli korrekt trenger vi nummeret til fasttelefonen som det nåværende abonnementet ditt er knyttet til i
Valgfri utfylling
Vennligst velg!
I de fleste tilfeller vil du trenge modem fra leverandøren. Hvis du bare bytter produkt hos din eksisterende leverandør, kan du her velge å ikke få tilsendt et nytt modem. Hvis du er usikker, lar du feltet være avkrysset.

Oppsummering

Dette er en oppsummering av totalkostnadene for produktet du har valgt:

F.eks. h0101
F.eks. 0180 Oslo
Her kan du legge inn ekstra opplysninger - f.eks. leilighetsnummer

Takk for din bestilling!

Vi har mottatt din bestilling. Skulle vi trenge flere opplysninger fra deg eller om det skulle være noe annet, tar vi kontakt med deg

Ordreoppsummering

Vennligst vent...

Din ordre behandles

Trenger du hjelp?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne bredbåndsleverandøren som passer deg best

Ring meg

En av våre rådgivere ringer deg opp snarest! *

* Vår kontortid er hverdager 9-17

Chat

Bredbåndssøk

Hvordan fungerer bredbåndssøket her på Bredbåndsguiden?

Bredbåndssøk / Leverandørsøk

For å innhente mulige bredbåndsleverandører på din adresse trenger vi signaturen på sentralen du er tilknyttet. Noen leverandører leverer ikke via kobberkabler, men har egen infrastruktur og eget nett. Dette gjelder i hovedsak leverandører av fiber, mobilt bredbånd og koaks.

Ved hjelp av signaturen kan vi innhente alle leverandører som leverer xDSL på din adresse og ved hjelp av postnummeret ditt kan vi anslå leveringsgrad på andre teknologier. Vi benytter oss av KAPAKS som gir oss mulighet til å sjekke om infrastrukturen i telenettet frem til et geografisk sted oppfyller de krav et valgt kommunikasjonsprodukt stiller til denne. Dette er grunnen til at vi trenger enten din adresse, telefonnummer eller gårds og bruksnummer.

Bak dette har vi utviklet et eget system som ved hjelp av forskjellige parametre på din adresse og sentral regner ut om du faktisk kan få produktet. Det er flere faktorer som spiller inn som f. eks hvor langt unna sentralen du er og hvilken kvalitet du har på kobberkabelen. Ved hjelp av disse parameterne presenterer vår webshop kun de produktene du faktisk kan få.

Om noe skulle være vanskelig å forstå eller er uklart kan du gjerne legge igjen en henvendelse.

Lykke til med søket!