Bredbandsguidens garanti

Bestilling

Har du allerede en leverandør på adressen og vil bytte eller bestiller du helt nytt bredbånd?
For at bestillingen skal bli korrekt trenger vi nummeret til fasttelefonen som det nåværende abonnementet ditt er knyttet til i
Valgfri utfylling
Vennligst velg!
I de fleste tilfeller vil du trenge modem fra leverandøren. Hvis du bare bytter produkt hos din eksisterende leverandør, kan du her velge å ikke få tilsendt et nytt modem. Hvis du er usikker, lar du feltet være avkrysset.

Oppsummering

Dette er en oppsummering av totalkostnadene for produktet du har valgt:

F.eks. h0101
F.eks. 0180 Oslo
Her kan du legge inn ekstra opplysninger - f.eks. leilighetsnummer

Takk for din bestilling!

Vi har mottatt din bestilling. Skulle vi trenge flere opplysninger fra deg eller om det skulle være noe annet, tar vi kontakt med deg

Ordreoppsummering

Vennligst vent...

Din ordre behandles

Trenger du hjelp?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne bredbåndsleverandøren som passer deg best

Ring meg

En av våre rådgivere ringer deg opp snarest! *

* Vår kontortid er hverdager 9-17

Chat

Mobilt Bredbånd

Mobilt bredbånd har blitt billigere og bedre. Vi har valgmulighetene!

Mobilt bredbånd vil si at du har tilgang til internett uansett hvor du er. Mobilt bredbånd er en praktisk og effektiv løsning for deg som er mye på farta. Sett det lille USB-modemet i PC'en og du er online. Det samme gjelder om du ønsker bredbånd på hytta, båten eller andre fritids-steder.

Mobilt bredbånd - abonnement til dit bruk! Bredbånd.no

Båndbredde og hastighet
Hastigheten på et mobilt Bredbånd vi selvfølgelig variere avhengig av hvor du er i landet, ettersom de forskjellige leverandørene har forskjellige dekningsgrad og infrastruktur. Mobilt-bredbånd er på ingen måte en erstatning for bredbånd i veggen, det er et tilleggsprodukt for mennesker som ønsker seg større mobilitet. Flere operatører har også en sperre på databruk pr mnd. Det vil si at de struper ned abonnementet ditt etter at du har brukt en viss datamengde den inneværende måneden.

Mobilt Bredbånd som primærbredbånd
I ukant Norge velger også flere brukere mobilt-bredbånd som sitt primære bredbånd på grunn av manglende infrastruktur. ICE tilbyr blant annet veggantenne for de som ønsker en slik løsning. Direct Connect har også satset stort på sitt bredbånd over radioaksess, et veldig bra alternativ for hustander som har begrensede muligheter.

Mobilt Bredbånd i Norden
Dette får vi ofte flere forespørsler om, gjerne av mennesker som har feriehus eller andre feriesteder i Norden. Reiser du mye i Norden kan ICE være et godt alternativ da de har infrastruktur i Sverige og Danmark. Med andre ord du surfe med det samme abonnementet i hele norden og du trenger ikke å bekymre deg for regningen som kommer måneden etter. Mobilt Bredbånd fra ICE kan du bestille her!

Mobilt Bredbånd til ditt bruk
Mobilt-Bredbånd kommer i flere varianter og det hele avhenger av ditt bruk og behov. Noen ønsker å ha tilgang til Internett på hytta i påsken og Jul, mens andre vil surfe året rundt. Gjør et søk på din adresse her på Bredbåndsguiden og vi vil gi deg flere valgmuligheter.

Vanlig Bredbånd
Les mer om vanlig Bredbånd her.